Lieve krullen-professional,

Met trots maken wij bekend dat onze bedrijfsnaam verandert.
Onze bedrijfsnaam Controlled Chaos Nederland BV wijzigt in Curls & More Nederland BV

Onder Curls & More Nederland BV profileren zich 3 merken:
* Curls Control | Het product voor onze krullen en krul klanten
* CC1 Professionel krul knip techniek | DE techniek voor volume in krullen
* De Combi Bag | Een gepatenteerde lederen tas voorzien van warmtewerend materiaal om gemakkelijk en super handig onze warmte tools in op te bergen. 

Onze droom wordt werkelijkheid.
Het ontwikkelen van een eigen productlijn is altijd al een droom geweest. Wij zijn dan ook erg enthousiast en trots om deze nieuwe eigen lijn te mogen lanceren en presenteren. Curls Control zal de naam zijn van ons nieuwe product. Your Curls Our Care!

De afgelopen 2 jaar hebben we veel geleerd over krullen, type krullen en wat alle verschillende type krullen nodig hebben. 
Na veel met verschillende producten te hebben gewerkt, denken we dat er nog ruimte is voor verbetering en een welkome aanvulling in de krullenwereld. Nu we dit zelf ontwikkelen met een topproducent gestationeerd in Nederland zijn er korte lijnen, kunnen we snel schakelen, onze specifieke wensen kenbaar maken en samen blijven werken aan een Premium Professioneel en hoog kwalitatief product qua ingrediënten en verpakking. De verpakking zal bestaan uit minimaal 87% suikerriet.
Per 31 januari 2020 zijn de Europese richtlijnen, NVWA erg aangescherpt. Dit betekent dat er bepaalde ingrediënten zich niet meer in de cosmetica/haar producten mogen bevinden. Uiteraard gebruikt Culs Control deze ingrediënten niet.

Milieuoverwegingen:
Onze productlijn heeft meerdere voordelen voor het milieu, wij dragen graag een steentje bij. Doordat het product in Nederland wordt gemaakt zijn er geen onnodige verre transporten. Daarnaast wij kiezen voor een milieuvriendelijke en duurzame verpakking. Deze bestaat voor 87% uit suikerriet en hiermee horen wij bij de eerste partijen in Nederland die dit gaan gebruiken. Dit is een stuk beter voor het milieu dan een (PVC) plastic verpakking. 

Welke producten komen er op de markt van Curls Control?
De Curl Crème, Moisturizer, Cleanser en een Curl Definer. In de eerste productie focussen we op deze 4 producten. Maar wij hebben nog meer in petto om de krullenlijn uit te breiden. Dit blijft voor nu nog even een verrassing ;) De nieuwe productlijn wordt naar verwachting eind maart, begin april gelanceerd. Op de website en onze social mediakanalen houden we jullie op de hoogte.

Wij gaan voor premium kwaliteit, top ingrediënten die voldoen aan de Europese wetgeveving en wij kunnen je vertellen, deze zijn erg streng. Daarnaast zagen we ruimte voor bijvoorbeeld meer hold/versteviging in een curlcrème.

De technische CC1 krul knip techniek voor professionals.
In deze periode (Januari 2019) is ook ons eigen CC1 professionele technische krullenkniptechniek ontwikkeld. Een geregistreerde techniek in naam en beeld. Door vele opleidingen te hebben gevolgd hebben wij veel geleerd. Geen enkele techniek voldeed helemaal aan onze verwachtingen in de veelal prachtige bossen krullen. Door al onze kennis te bundelen, met elkaar te verweven en het echt naar krullen kijken en "luisteren" is uiteindelijk de CC1 techniek ontstaan. Top techniek voor onze krullies.
Wij realiseren een prachtige volume en lucht in krullen. Zonder voorknippen, curven of happen te knippen. Deze opleiding is alleen te volgen in Velp (bij Arnhem) in ons opleidingcentrum voor hairstylisten. Een gedegen opleiding met persoonlijk begeleiding zodat er voldoende ruimte is voor vragen.

Kun jij ook niet wachten totdat eindelijk Curls Control op de markt is?
Wij ook niet :-)

Hopende je vragen naar wens te hebben beantwoord.
Zijn er nog vragen stel ze gerust per mail of bel ons:
info@curlscontrol.com | +31 (0) 6 5115 93 65

Warme krullige groet,
Team Curls Control
    05-01-2020 15:45     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.