CURLS

Wil jij een échte krulspecialist worden/zijn?

Ben jij toe aan een hele nieuwe uitdaging, aan een opleiding waar je uitgedaagd en getriggerd wordt om alles uit jezelf te halen. Klaar voor een verdere verrijking van je kennis, meer inspiratie, een boost voor in je salon en om een compleet nieuwe techniek te leren?

Wij willen jou, als professioneel haarexpert meenemen in de reis van de krul. Er is zo ontzettend veel over te vertellen en te leren. Zoveel nieuwe inspiratie en een totale nieuwe ontwikkeling voor jezelf als hairstylist.

Krullen is passie,

Het is een passie waarbij je echt heel veel voldoening haalt uit je vak. Je maakt deze groep mensen zo ontzettend gelukkig en ze zijn je zo dankbaar. Er vloeien geregeld traantjes van blijdschap, eindelijk iemand die luistert, analyseert en vooral begrijpt.
 

Wat zijn nou eigenlijk krultypen?

Hoe weet ik hoe ik krullen moet knippen en met welke techniek?Hoe behandel ik krullen en met welke producten etc.? 
Hoe behandel en leer ik kijken naar verschillende krultypen?

Op school hebben wij niets over geleerd over de structuur van krullen en hoe ze te benaderen dus je mag ook niet van jezelf verwachten dat wanneer er een krulklant in je stoel plaatsneemt jij alle kennis in huis hebt. Krullen is een vak apart, dat kunnen wij je met een gerust hart vertellen. Daarnaast mag “de krul” eindelijk weer gedragen worden. Krullen zijn hot en booming, spring hier op in. 

Uiteraard is er veel over te lezen op internet maar hoe is dit in de praktijk? Online trainingen laten je de krul niet voelen, sturen je niet bij als het niet goed gaat en kijken niet met je mee. Bij ons is er alle aandacht voor jou, 2 à 3 trainsters met een max van 6 cursisten.

Je krijgt o.a. te maken met krultypen. Hoe moet je deze benaderen, verzorgen en stylen?

  1. Type slag, haar met een beweging 
  2. Type krul 2 serie 
  3. Type krul 3 serie 
  4. Type krul 4 serie 

 

Telkens weer een nieuwe uitdaging voor jezelf en zoveel afwisseling in je werk, heerlijk! 

Neem nou bijvoorbeeld de CG methode. We worden er mee om de oren geslagen maar wat houdt dit nu precies in?
Wij nemen je ook mee in deze wereld zodat jij met zelfvertrouwen achter je krulklanten staat en hun vragen kunt beantwoorden. Tenslotte ben jij de professional. 

 

'"We blijven onze kennis verrijken in nieuwe krulknip technieken"

Daarom hebben wij de CC1 level II gelanceerd. Compleet nieuwe droog krulknip techniek waarmee je o.a. prachtige, volumineuze korte krullen kapsels kunt bereiken zonder happen of curven te knippen. 

Dit model en haar hairstylist zijn super happy met de behaalde resultaten :-)

Dus ben jij toe aan die nieuwe uitdaging? Top, dan ben je bij Curls & More aan het juiste adres.

Ben je voorzien van een KVK en heb je een afgeronde kappersopleiding, schrijf je vrijblijvend in om een kijkje achter de schermen te nemen.

Registeer je als ProfessionalGraag tot ziens 

Kappersgroet team CC1 / Curls Control 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.