De CC1 krulknip techniek is sinds januari 2019 een begrip in de kapperswereld. Nadat wij zelf verschillende krulkniptrainingen hebben gevolgd, realiseerden wij ons dat geen enkele techniek geheel aan onze wensen voldeed. Door al onze kennis te bundelen, met elkaar te verweven en het echt naar krullen kijken en "luisteren" is uiteindelijk de CC1 techniek ontstaan. Echt een top techniek voor onze krullies. Een geregistreerd en gepatenteerd zowel beeld als in naam.

Met de CC1 Curl Cutting Technique realiseren wij een prachtig volume en creëren lucht in krullen. Zonder voorknippen, curven of happen te knippen.
 

Tijdens deze dag word je voorzien van alle ins en outs omtrent krullen.

Er zijn vele verschillende soorten technieken om krullen te knippen. Droog | Nat | Uit de losse hand | Bundel knippen | Droog met nat na knippen | Nat met droog naknippen | Nat voorknippen en dan de techniek erin aan brengen. Vele technieken, maar er is nu een fantastische nieuwe techniek; de CC1 krul knip techniek. Door middel van een bepaalde afdeling en een vooraf te bepalen lengte breng je de CC1 in de krullen. Een hele bijzondere techniek. 

Voorknippen is bij deze techniek niet meer nodig. Tijdsbesparend sowieso, en de resultaten zijn top! Je kunt een prachtig volume en lucht creëren in een handomdraai indien je de techniek beheerst.

Wat super bijzonder is aan deze techniek is dat je je krullen kunt ‘dragen’ maar ook stijlen. Er zitten geen happen in de krullen die je wel krijgt met droogknippen etc.

Het is u vast niet ontgaan dat er vandaag de dag steeds meer online trainingen worden aangeboden. Hier geloven wij echter niet in omdat wij persoonlijke aandacht cruciaal vinden tijdens de training om de techniek in de vingers te krijgen en deze training is dan eigenlijk ook niet online aan te leren. Hierdoor is deze opleiding alleen te volgen in Velp (bij Arnhem) in ons opleidingcentrum voor hairstylisten. Een gedegen opleiding met persoonlijke begeleiding zodat er voldoende ruimte is voor vragen.

Log in voor meer informatie en het inzien van de prijzen.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste collega hairstylist,

Het langste wachten hebben gedaan, wij verwachten nu snel een uitlever datum van de producten.
 

Ons 1e product is gelanceerd, de Curl Definer. Een top product dat zorgt voor extra hold in krullen, pluis helpt te reduceren, een geheugen heeft van maximaal 36 uur, een mooie cast creëert, CG friendly is en de tube is gemaakt van suikerriet. 


De lancering van onze nieuw te lanceren lijn voor krullen, Curls Control, loopt door het COVID-19 virus helaas vertraging op. Onze producent heeft mega veel last van het virus.
Uiteraard berichten wij jullie direct zodra er een datum wordt afgegeven.

Alle salons die bij ons de nieuwe producten hebben besteld heel erg bedankt voor het vertrouwen en geduld.

Warme groet,

Team Curls Control | CC1 opleiding krulknippen