Een unieke krulknip techniek waarmee de krulklant het haar gekruld en gestyled kan dragen.


De CC1 krulknip techniek is sinds januari 2019 een begrip in de kapperswereld. Nadat wij zelf verschillende krulkniptrainingen hebben gevolgd, realiseerden wij ons dat geen enkele techniek geheel aan onze wensen voldeed. Door al onze kennis te bundelen, met elkaar te verweven en het echt naar krullen kijken en "luisteren" is uiteindelijk de CC1 techniek ontstaan. Een top techniek voor onze krullies. 

Met de CC1 Curl Cutting Technique realiseren wij een prachtig volume en creëren lucht in krullen. Zonder voorknippen, curven of happen te knippen. 
Het is een brandnaam. Zowel in beeld als in merk en daarom kunnen wij je beschermen indien je de opleiding met succes hebt afgerond d.m.v een certificaat.
 

Er zijn vele verschillende soorten technieken om krullen te knippen. Droog - nat - uit de losse hand - bundel knippen - droog met nat na knippen - nat met droog naknippen - nat voorknippen en dan de techniek erin aan brengen. Lastig toch om een goede opleiding te kiezen. 
 

Vele technieken, maar de CC1 krulknip tecnhiek is anders . Door middel van een bepaalde afdeling en een vooraf te bepalen lengte breng je de CC1 in de krullen. Een hele bijzondere techniek. 


Voorknippen is bij deze techniek niet meer nodig. Dit is sowieso al tijdsbesparend en de resultaten zijn ook nog eens top! Je kunt in een handomdraai een prachtig volume en lucht creëren wanneer je de techniek beheerst.

Wat super bijzonder is aan deze techniek is dat je je krullen kunt ‘dragen’ maar ook stijlen. Er zitten geen happen in de krullen die je wel krijgt met droogknippen etc.

Het is je vast niet ontgaan dat er vandaag de dag steeds meer online trainingen worden aangeboden. Hier geloven wij echter niet in omdat wij persoonlijke aandacht cruciaal vinden tijdens de training om de techniek in de vingers te krijgen en deze training is dan eigenlijk ook niet online aan te leren. Hierdoor is deze opleiding alleen te volgen in Velp (bij Arnhem) in ons opleidingcentrum voor hairstylisten. Een gedegen opleiding met persoonlijke begeleiding zodat er voldoende ruimte is voor vragen. Per 2 à 3 hairstylisten staat 1 trainster met een max van 6 hairstylisten per opleidingsdag.

Tijdens deze dag word je voorzien van alle ins en outs omtrent krullen. Er gaat een wereld voor je open ✂️

Log in voor een kijkje achter de schermen vragen wij je om vrijblijvend te registreren. Na registratie zullen wij je account even nakijken zodat wij zeker weten dat je geen consument bent. Dit gebeurt binnen 24- 48 uur (met uitzondering van het weekend). Na registratie kun je meer informatie vergaren, de prijzen inzien voor professionals en een opleiding reserveren. 

Graag tot ziens tijdens een CC1 ✂️krulknip opleiding 

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.