YES! Het is zover, de CC1 level II opleiding is vanaf nu te volgen.

Na maandenlang trainen, testen, aanpassen, finetunen en heel veel oefenen, is de CC1 level II techniek een feit. 

 

Een schitterende, unieke, door ons ontwikkelde droogkniptechniek voor krultypen 3 en 4. 

Alleen voor hairstylisten die de CC1 (level I) opleiding al met succes hebben afgerond.

 

Waarom een nieuwe techniek?

Er zijn steeds meer krullenbollen met mixed curls, een mix van verschillende typen krullen dus. Bij deze sterkere krul, vanaf type 3a, ontdekten wij dat het erg mooi is om het haar droog te knippen. En hier ontstond het uitgangspunt voor onze nieuwe techniek, die dus op droog haar wordt toegepast.

 

Wat is er zo bijzonder aan de CC1 level II droogkniptechniek?

Ook ditmaal creëerden wij een technische techniek. Dus niet uit de losse pols op gevoel maar iets doen, maar écht met een routing het gewenste model knippen. Stap voor stap wordt het haar - d.m.v. een bepaalde afdeling - droog perfect in model geknipt. Geen opeenstapeling van bundels en een prachtig volume waar iedere krullie van droomt. Level II is te knippen in iedere lengte. Het haar is na toepassing van de CC1 level II techniek niet altijd uit te föhnen. 

Heb jij dit soort krullies regelmatig in je stoel? En wil je ze nóg beter kunnen bedienen? Meld je dan aan voor een van onze CC1 level II opleidingsdagen.

 

Waar is de theorie van de CC1 level II opleidingsdag op gericht?

Het theoretische gedeelte van deze dag is anders dan die van de CC1 level I opleiding. Wij bewegen mee met alle ontwikkelingen in de wereld van krullen, en de CG-methode is daarin natuurlijk alom bekend en onmisbaar.

Veel klanten volgen deze methode en weten tot in detail wat wel en juist niet goed voor hun krullen is. En er zijn ook veel klanten die juist meer informatie willen omtrent deze methode.

Zaken die o.a. aan bod komen tijdens deze dag:
- porositeit
- kennis van ingrediënten
- elasticiteit
- hoe maak ik clumps?
- wat zijn fairy knots en praying hands?

 

Grijp je kans, en wees een van de eerste hairstylisten in Nederland met zowel CC1 level I als level II op zak!

Wil jij nou ook alle vragen omtrent de CG-methode kunnen beantwoorden? De basis van deze methode kennen en begrijpen? En wil je bovendien de fantastische nieuwe CC1 level II droogkniptechniek leren, waarmee je van echte kurkentrekker-krullen tot kroeshaar perfect in model knipt? Schrijf je dan nu in!

 

Nog geen CC1 level 1 opleiding gedaan?

Ben jij nieuw in de wereld van de CC1 techniek? En heb je je al wel geregistreerd? Schrijf je dan hier in voor de CC1 level I opleiding.


Om een CC1 opleiding te kunnen boeken dien je eerst geregistreerd te zijn bij ons. Na registratie zullen wij je account even nakijken zodat wij zeker weten dat je geen consument bent. Dit gebeurt binnen 48 uur (met uitzondering van het weekend). Na registratie kun je meer informatie vergaren, de prijzen inzien voor professionals en een opleiding reserveren. Klik hier om je te registreren.

Graag tot ziens tijdens een CC1 ✂️krulknip opleiding 

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.