MOISTURIZER  


Advies verkoopprijs:
€27,50 (250ml) | €14,50 (150ml)
                           

Deze crème is een super veelzijdig product en voor vele doeleinden in te zetten waardoor je geen overvloed aan producten nodig hebt.  De moisturizer in te zetten als:

  • Conditioner
  • Selfmade product
  • Leave-inn
  • Masker (treatment)
 
Het is een voedende crème die hydrateert, je krullen verzorgt en je haar weer gezond maakt. Ook zorgt de moisturizer ervoor je dat je krullen weer zacht aanvoelen en heerlijk ruiken. Door je krullen goed te voeden, van vocht te voorzien en te hydrateren zorg je ervoor dat je krullen niet meer pluizen, je kleur optimaal behoudt en afbreken voorkomt.
  
  • Geschikt voor alle haartypen
  • Vrij van parabenen, gluten en sulfaten
  • Uitstekende PH-waarde die de schubben sluiten
  • Tube is gemaakt van 87% suikerriet
De moisturizer is een voedende crème met een spa achtige reuk wat zorgt voor een heerlijke frisse geur. 
  


Korte gebruiksaanwijzing 
IN ENKELE STAPPEN NAAR PRACHTIGE GEZONDE KRULLEN

1. VOORBEREIDING: 
Was je haar met de cleanser.

2. TOEPASSEN van de moisturizer.
Voor fijn haar; Breng de moisturizer rechtstreeks aan op schoon vochtig haar d.m.v. crunchen. Werk van de punten naar de haaraanzet en probeer de hoofdhuid te vermijden. Indien de krullen behoorlijk pluizig zijn laat het product in het haar. Bij gezonde krullen spoel de moisturizer zo goed als uit met zo lauw mogelijk water. Lauw/koud water zorgt ervoor dat je haarschubben sluiten en je haar minder pluist.
Voor pluizig tot beschadigde krullen; Breng de moisturizer rechtstreeks aan op je vochtige krullen. (niet te nat anders verlies je product) Werk van de punten naar de haaraanzet, probeer de hoofdhuid te vermijden. Crunch (kneed) het product goed in je krullen. Laat je krullen het product goed opnemen. Indien je droog haar hebt en je krullen behoorlijk pluizig zijn laat het product in het haar. 

Wil je extra versteving aan je krul toevoegen, breng dan nu de Curl Definer in je haar.
Wanneer je de Curl Definer niet hebt of je haar dit niet nodig heeft, breng dan na het inbrengen van de moisturizer de Krullencrème in je natte haar.

Bij elke bestelling voegen wij een uitgebreide gratis flyer toe vol met tips en weetjes waarin duidelijk de stappen worden aangeven.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste collega hairstylist,
 

Wat een fijn moment om te mogen vertellen dat alle producten en daarmee de volledige lijn van Curls Control is gelanceerd!
Wij hebben aan alle vragen kunnen voldoen. Een versteviger voor krullen, een zilvershampoo voor krullen, 1000ml  flacons, meer marge voor professionals, CG-friendly (behalve de Curl Crème) en milieubewuster d.m.v. tubes van suikerriet. Binnenkort volgt nog de 1000ml Curl Definer waar veel vraag naar is.
Een prachtige combinatiede CC1 opleiding krulknippen + Curls Control - Een formule om trots op te zijn.


Alle salons die onze nieuwe producten hebben besteld, heel erg bedankt voor het vertrouwen en geduld. 

Warme groet,

Team Curls Control | CC1 opleiding krulknippen