MOISTURIZER  


Advies verkoopprijs:
€27,50 (250ml) | €14,50 (150ml)
                           

Deze crème is een super veelzijdig product en voor vele doeleinden in te zetten waardoor je geen overvloed aan producten nodig hebt.  De moisturizer in te zetten als:

  • Conditioner
  • Selfmade product
  • Leave-inn
  • Masker (treatment)
 
Het is een voedende crème die hydrateert, je krullen verzorgt en je haar weer gezond maakt. Ook zorgt de moisturizer ervoor je dat je krullen weer zacht aanvoelen en heerlijk ruiken. Door je krullen goed te voeden, van vocht te voorzien en te hydrateren zorg je ervoor dat je krullen niet meer pluizen, je kleur optimaal behoudt en afbreken voorkomt.
  
  • Geschikt voor alle haartypen
  • Vrij van parabenen, gluten en sulfaten
  • Uitstekende PH-waarde die de schubben sluiten
  • Tube is gemaakt van 87% suikerriet
De moisturizer is een voedende crème met een spa achtige reuk wat zorgt voor een heerlijke frisse geur. 
  


Korte gebruiksaanwijzing 
IN ENKELE STAPPEN NAAR PRACHTIGE GEZONDE KRULLEN

1. VOORBEREIDING: 
Was je haar met de cleanser.

2. TOEPASSEN van de moisturizer.
Voor fijn haar; Breng de moisturizer rechtstreeks aan op schoon vochtig haar d.m.v. crunchen. Werk van de punten naar de haaraanzet en probeer de hoofdhuid te vermijden. Indien de krullen behoorlijk pluizig zijn laat het product in het haar. Bij gezonde krullen spoel de moisturizer zo goed als uit met zo lauw mogelijk water. Lauw/koud water zorgt ervoor dat je haarschubben sluiten en je haar minder pluist.
Voor pluizig tot beschadigde krullen; Breng de moisturizer rechtstreeks aan op je vochtige krullen. (niet te nat anders verlies je product) Werk van de punten naar de haaraanzet, probeer de hoofdhuid te vermijden. Crunch (kneed) het product goed in je krullen. Laat je krullen het product goed opnemen. Indien je droog haar hebt en je krullen behoorlijk pluizig zijn laat het product in het haar. 

Wil je extra versteving aan je krul toevoegen, breng dan nu de Curl Definer in je haar.
Wanneer je de Curl Definer niet hebt of je haar dit niet nodig heeft, breng dan na het inbrengen van de moisturizer de Krullencrème in je natte haar.

Bij elke bestelling voegen wij een uitgebreide gratis flyer toe vol met tips en weetjes waarin duidelijk de stappen worden aangeven.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste collega hairstylist,

Het langste wachten hebben gedaan, wij verwachten nu snel een uitlever datum van de producten.
 

Ons 1e product is gelanceerd, de Curl Definer. Een top product dat zorgt voor extra hold in krullen, pluis helpt te reduceren, een geheugen heeft van maximaal 36 uur, een mooie cast creëert, CG friendly is en de tube is gemaakt van suikerriet. 


De lancering van onze nieuw te lanceren lijn voor krullen, Curls Control, loopt door het COVID-19 virus helaas vertraging op. Onze producent heeft mega veel last van het virus.
Uiteraard berichten wij jullie direct zodra er een datum wordt afgegeven.

Alle salons die bij ons de nieuwe producten hebben besteld heel erg bedankt voor het vertrouwen en geduld.

Warme groet,

Team Curls Control | CC1 opleiding krulknippen